SELAMAT DATANG KE BLOG <<(@_~)--hidup hanya sekali>>

Nuffnang

Sunday, February 21, 2010

Jumpa Fliz Star...

20-02-2010(Rumah kak irma)



pesal plk saya n kak lia duk posing camni?em saya n kak lia je yg duk bzy posing dpn kamera...kak lia thankz cz ajak kitaorg skli g umh kak irma...baru bes jumpa ramai2 cmnie kn...tpi si asya xda join...em kte kak lia dia tido kt umh...xpa dh jumpa si asya kt pasar mlm kamis baru nie...boleh diktekn sng jgk la nk jumpa kak lia cz dia duk kemaman gk...kt kg mak chili...tgk yg btudung hitam sibuk lyn anak dia yg lasak...yg btudung putih berbaju putih tue sibuk duk gayut dgn "abg nyer"....siapakah mereka????


ish saya dgn anak siapa nie? em ini la dia baby Flizz yg ke2 iaitu Nur Aisyah Amila...punya la ssh nk amik gmbr dgn dia nie...tgk 2 berkerut je muka...em emknyer di mana yer??



nie la emk pd aisyah iaitu kak fidah...tgk 2 still lgi berkerut muka si aisyah nie...pe kes anak buahku yg sorg nie...nk mrh pe aisyah?em jumpa jugak dgn kak fidah...dia balik ke kemaman sbb abg dia nk kawin...pasni dia balik ke lumut,perak cz dia stay kt sne....



ish sapa plk yg pegang aisyah nie?hehe nie la kak irma...org ke-4 Flizz Star yg dh ada ikatan pertunangan..yg 3org lain dh kawin...saya sorg jelh yg xtau cmne..hehe...dia balik ke kemaman untuk uruskan majlis pertunangan dia...tahniah kak irma..selamat bertunang...majlis pertunangannya pada 19-02-2010...thankz jemput awok2 Flizz Star yg len...minta maaf sgt smpai lambat...em arini dia dh balik ke indonesia...bila lgi boleh jumpa ye...rindu bangat sama kamu kak irma...



ish sapa yg kawen nie??em nie la kak za...dah kawin pn dia...org ke3 dlm Flizz Star yg mendirikan rumahtangga...saya letak pic nie cz dia xdpt join utk perjumpaaan Flizz Star nie...mase nie dia ada kt Kuala Terengganu..sepupu dia kawin...xpa kak za...len kali insyaallah kite boleh jumpa lgi ramai2...



ini la dia Fliz Star yg maintain cun...2org belah kiri dh bergelar seorang isteri & seorang ibu(2-2 dapat baby girl) dan 2org belah belum bkawin lagi...tapi kak irma dah bertunang n xlama lgi akan ikut jejak diaorg bkawin...hihi...saya sorg la yg still solo...



akan saya kenang kenangan yg mgembirakan hati saya nie...thankz kwn2 dlm msing2 ada komitmen masing2 masih lagi kite dapat berjumpa walaupn dlm mase yg singkat...Harap lepas nie boleh jumpa lagi....MIS U ALL....friendship forever!!!! FLIZZ STAR

======>thankz kak lia atas semua pic nie....

2 comments:

Asya said...

ermmm.. tu la.. xpuas sgt2 zati.. rse ca singkat sgt masa blalu.. cpt sgt2... Tp enjoy sgt hari ni...
Hopefully kt blh kumpul lg... nanti kt pakat jumpa lg ehhh.. b4 k.fida balik k Perak...

flizz_star said...

Ok kak lia...tpi mmg btul2 enjoy kn