SELAMAT DATANG KE BLOG <<(@_~)--hidup hanya sekali>>

Nuffnang

Tuesday, April 27, 2010

Aku Terima WASIATNYA... PUan ALyani

Dh berapa ari tenet problem n keje pn tlalu byk.....last2 arini time zati bke log zati ada org tgglkn wasiat.....almaklumlah zman serba canggih nie sume nk disampaikn kot tenet....ok la KAK LIA...zati terima wasiatmu itu ye baby!!!...hihi

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow (JGN LUPA COPY PIC)

Firstly syukran(terima kasih) pada KAK LIA sbb bg Cik Cow yg montel nie....Zati janji akan jaga dia nie baik2....boleh jadi haiwan ternakan pe...bisnes pe lgi....yelh sekor lembu harganya $$$$...(ada lembu nie boleh la nk gne wt gulai utk jamuan kawin zati..hihi)tapi kne tye jgk nie...nie lembu jantan ke betina??

2. bg balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak active..

Dengan nie saya mewasiatkan pada mereka nie utk menjaga Cik Cow....jaga baik2 ye Cik Cow...mereka yg bertuah adalah :- Kak wani , ckynhashim, cicakgirls, zue @ annaleeya, nor, ibuaqil, ibuhakimhaikal (snggup xjge nie??)

3. bagi tau dorng ni yg dorng dapat wasiat dari orng kaya kg sepening

lalat

PENGUMUMAN..PENGUMUMAN... WASIAT NI DARI KG.SEPENING LALAT...wenggg...weng...weng.. poning lalat dah ni!!(ayat copy paste je....hihi)

4. cerita3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

Em handphone msti kne ada dlm poket time nie....tpi kdg2 terlupa...blh SMS kwn2 @ si dia utk tgk channel yg sy tgh tgk ketika itu...kdg2 mulut nie duk mgunyah,gelak sorg2...kdg2 baring2 ats sofa smbil tgk tv...kdg2 tgk tv smbil goyang kaki...kdg2 smbg2 dgn family cz time nie je kdg2 blh smbang2(byk lgi sebenarnya perkara)

5-Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

em...apa yer....duk pk nie...TEMPOYAK...CENCALOK & KEREPEK NINJA...byk lgi tau...

6-cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK

alamak kne check dulu nie....346 org rupanya kwn sy kt FB...xsngka plk....sbb pe sy jrg2 check brapa org kwn sy kt FB

7-paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

Em....sweet plk rsenya...hehe...agknyer2 kes sy slalu usik dia kot dulu2....adalagi tpi xnk citer la....segan....huahua...apa yg penting...keikhlasan,kejujuran,kesetiaan yg bmkna buat sy....pepn sy hepi dgn dia....SAYA KASIHKN,SAYANGKN & CINTAKN AWAK TAU my baby....hihi...dia xtau sy pggil dia by singkatan dri perkataan pe...tpi sy jrg2 sgt pggil dia cm 2....sbb malu...hehe...

3 comments:

CkYnHaShiM said...

huhuhu,,wasiat yerk zati..

k la..akk terima..nanti akk wat watikah wasiat ni yerk...thank caye kat akk jaga cik cow demok tu..hihihih...

LYaFRINA said...

baby????
wakaakkkaka.. nok bahang kutuk doh ni.. hehehehe

zati said...

wei...kak lia jgn la....

kak ckin...wat la yer...jge baik2 cok cow 2